Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Python-utvecklare till TR Media i Stockholm/remote Python-utvecklare till TR Media i Stockholm/remote

Python-utvecklare till TR Media i Stockholm/remote

Arbetsgivare TR Media
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-10
Ny Teknik Ny Teknik
Distansarbete Distansarbete
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Flextid Flextid

Hos TR Media i Stockholm får du jobba remote med modern teknik och möjligheten att påverka upplevelsen för 400 000 slutanvändare!

TR media är ett expansivt mediabolag som omsätter 100 MSEK och har en 83-årig lång historia. Vi har satt höga tillväxtmål de närmsta åren och riktat vårt fokus på digital utveckling. Som Python-utvecklare hos oss innebär det att ditt bidrag kommer bli viktigt och vi ger dig stora möjligheter att påverka vägen framåt. Vi gillar att testa ny teknik och utveckla smarta lösningar tillsammans. Med vår platta organisation och korta beslutsvägar är det inte långt från att din idé kan bli verklighet!

VI ERBJUDER DIG

  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och uppskattade personalförmåner
  • Fexibla arbetstider med möjlighet att jobba remote
  • Ett team som jobbar nära tillsammans och där du kan sätta din egen prägel på din roll i teamet
  • En bred och modern teknikstack där vi just nu jobbar med bl.a. serverless teknologier och med Python, Django, GCP, Node.js och Cloud SQL. På frontendsidan Next.js/React och Vercel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Testar och implementerar nya tekniker för att göra TR Medias produkter mer funktionella och effektiva
  • Nyutveckling och vidareutveckling i Python med fokus på backend
  • Samarbetar och ha nära dialog med kollegor i teamet och verksamheten för att möta uppsatta mål

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå ett team på 5 personer och rapportera till utvecklingschef Jimmy Lindh som ser fram emot att hälsa dig välkommen. Teamet arbetar i nära dialog med varandra och med övriga verksamheten samt externa IT-partners. Kulturen är familjär och öppen. Vi vågar testa nytt och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra. Våra produkter är kopplat till travsporten, men det finns inga förväntningar på dig att du ska gilla vare sig trav eller sport.

Vi anordnar många sociala aktiviteter, exempelvis årliga utomlandsresor under pandemifria tider. Vi har ett helt nytt kontor ett stenkast från Bromma Blocks, men för denna tjänst finns det även möjlighet att jobba remote.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en erfaren systemutvecklare och en fena på Python. Har du erfarenhet av Django som ramverk är det meriterande. Då du fram för allt kommer att jobba backend så är det viktigt att du trivs med det. Vi har valt Google Cloud och vill att du ska ha erfarenhet av det eller någon annan molntjänst. Eftersom du kommer att ingå i ett mindre team söker vi dig som är kommunikativ och utåtriktad och får energi av att jobba tillsammans med andra. Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Svenska räcker om du behärska på grundläggande nivå.

TR Media

TR Media är Sveriges ledande mediehus med fokus på svensk travsport. Vår kultur präglas av en unik kompetens inom spelinformation, en genuin passion för det vi gör och viljan att hitta lösningar som passar våra kunder. Efter flera framgångsrika år tar vi nu TR Media till nästa nivå – nya villkor för spelmarknaden öppnar för nya spännande satsningar. Med printprodukter som Travronden och Vinternumret, Sveriges ledande webbplatser inom trav och sportspel; travronden.se, travrondenspel.se, jokersystemet.se, spelvärde.se, överodds.se m.fl. samt våra nyhetsbrev, når vi närmare en halv miljon trav- och spelintresserade varje vecka. Sedan starten 1932, då tidningen Travronden grundades, har vi skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!