Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Rekryterare till Ada Digital Stockholm Rekryterare till Ada Digital Stockholm

Rekryterare till Ada Digital Stockholm

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Personal / HR-jobb
Sista ansökningsdag 2021-12-08
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård

Är du en rekryterare som brinner för digital utveckling? Hos oss på Ada får du göra skillnad för våra kunder med varje dag!

Ada Digital är ett dotterbolag till TNG. Som rekryterare hos oss kommer du rekrytera morgondagens digitala specialister och ledare inom tech, data & analytics, digital commerce och IT security. Sedan starten 2018 utmanar vi dagligen oss själva, våra kunder och branschen att tänka nytt för att möta kompetensbristen inom tech. Och det har varit uppskattat – vi har många spännande kunder på väg in och behöver nu bli en till rekryterare.

Vi ser fram emot att höra om dina erfarenheter, tips och ideér. Varmt välkommen till Ada Digital!

VI ERBJUDER DIG

Som dotterbolag till TNG kan vi erbjuda fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi är en del av ett större sammanhang och en stabil koncern. Du kommer bland annat få:

  • Lära dig agil och datadriven rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på teamwork och kontinuerliga förbättringar
  • Samarbeta med flera av Sveriges mest spännande varumärken där du utvecklas dagligen genom att rekrytera roller i digitaliseringens framkant
  • Delta i innovativa projekt för att möta kompetensbristen och öka jämställdhet och mångfald i IT-branschen

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss jobbar du med en agil rekryteringsmetod framtagen för att öka möjligheterna att lyckas komma i mål med rekryteringen på ett både effektivt och givande sätt för alla. Vi delar kandidatinsikter inom teamet och har ett transparent samarbete med våra kunder vilket möjliggör ett lösningsorienterat mindset och därmed bättre rekryteringsresultat.

Som Talent Business Partner hos oss kommer du:

  • Ansvara för dina rekryteringar och kunddialoger från ax till limpa.
  • Träffa CIOs, CTOs, HR eller digitala chefer hos kunder där du gör en analys av kundens rekryteringsbehov och presenterar Ada Digital
  • Ta fram offert och affärsupplägg
  • Hålla i uppstartsmöten med kund i syfte att ringa in kompetens och attraktionsprofil för den roll som ska rekryteras
  • Hålla intervjuer/kandidatmöten och presentera till kund
  • Engagera dig i diverse projekt som syftar till att förbättra och utveckla vårt arbetssätt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett av våra tvärfunktionella team om 8 personer bestående av Scrum master, Talent Business Partner och Talent Agents, vars huvudsakliga uppgift är att optimera inflödet av kandidater. Vi jobbar idag både remote och på kontoret som vi delar med vårt moderbolag TNG i nyrenoverade lokaler bredvid Mall of Scandinavia och Solna Station. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi och du ges möjlighet att påverka!

MER OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering inom IT och det digitala området. Du är affärsmässig och konsultativ i ditt förhållningssätt. Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning.

Ada Digital

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi på Ada Digital strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!