Rekrytera inom Data Analytics
Release Train Engineer till Skandia Release Train Engineer till Skandia

Release Train Engineer till Skandia

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2021-10-02
Centralt kontor Centralt kontor
Gym på kontoret Gym på kontoret
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel

Jobba som Release Train Engineer (RTE) i ett av Skandias mest prioriterade tåg där vi möter framtidens utmaningar & förändringar!

Som Release Train Engineer (RTE) kommer du du ha en mycket viktig roll i vår transformation och du kommer förutom att bidra till Skandias förändringsresa inom försäkringsområdet också bidra till hela Skandias agila mognad. Med en förändringsbenägen och driven organisation i ryggen finns här stora möjligheter för dig att göra skillnad – på riktigt!

Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att leda och driva en agil leverans och förflyttning med stöd av SAFe ramverket i en förändringsbenägen och mogen organisation
  • Ett inspirerande ledarskap där du som RTE får stor frihet under ansvar
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Release Train Engineer kommer du stå för HUR:et i programledningen och stötta ett av tre tåg som jobbar med vår försäkringsverksamhet. Du kommer att coacha och stödja teamen samt tågledning i frågor om arbetssätt, utveckling och leverans för att ständigt optimera flödet. Du är en viktig drivkraft i att skapa rätt förutsättningar för att bidra till både kund- och verksamhetsvärde. Detta innebär att du bland annat kommer:

  • Hålla, planera och ansvara för den planerings- och exekveringsrytm som finns etablerad genom SAFe
  • Vara facilitator och leda workshops samt utbildningar för att sätta WoW bland alla tåg
  • Arbeta för kontinuerliga förbättringar och hinderröjningar
  • Skapa en kultur präglad av kunskapsöverföring, agil mognad och leverans av kundvärde


Den röda tråden i ditt arbete är att säkerställa att vi levererar kontinuerligt värde till våra kunder. I just denna specifika roll kommer en stor del av ditt fokus också vara att interagera och säkerställa ett effektivt samarbete med övriga tåg för att möjliggöra och genomföra den transformation av Försäkringsområdet som just nu pågår på Skandia.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området Shared Functions och ditt närmaste team består av 6 andra RTE:er. Ni utgör ett expertskrå och delar varandras utmaningar samtidigt som ni stöttar leveransorganisationen. Skrået kännetecknas av ett stort driv, samarbetsvilja och förmågan att kommunicera visioner samt strategier. I arbetet kommer du ha tät kontakt med försäkringsverksamheten, leverantörer, produktägare, Scrum Masters, arkitekter och chefer i ditt tåg samt övriga SAFe tåg på Skandia.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du en stark drivkraft att stödja andra i ständiga förbättringar och i riktningen för ditt tåg. I rollen har du många kontaktytor och därför är det viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att samarbeta med andra. Du räds inte utmaningar utan lockas av det outforskade för att hitta nya möjligheter framåt.

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete som RTE, projektledare eller chef och du är väl insatt i SAFe-ramverket. Du är trygg i din förankring och kunskap kring Lean Agila värderingar och arbetssätt. Vidare är du intresserad av agil coachning och vill gärna fördjupa dig ytterligare inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning. Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!