Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Säkerhetssamordnare till Svensk Exportkredit Säkerhetssamordnare till Svensk Exportkredit

Säkerhetssamordnare till Svensk Exportkredit

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-09
Centralt kontor Centralt kontor
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Lunchförmån Lunchförmån
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Utveckla vårt säkerhetsarbete i verksamhetens centrum som säkerhetssamordnare på SEK i Stockholm

Som säkerhetssamordnare på Svensk Exportkredit utgör du en knytpunkt för vårt säkerhetsarbete. Du arbetar koordinerande, administrativt och dokumenterande inom hela säkerhetsområdet i tätt samarbete med SEK:s CSO och andra specialister inom vår verksamhet.

Ditt anställningserbjudande

  • Att utvecklas inom säkerhetsområdet tillsammans med kompetenta kollegor
  • En roll där du gör skillnad och tillför nytta – för verksamheten i stort och för dina kollegor
  • Möjligheten att forma både din roll och SEK:s arbete inom området

Dina arbetsuppgifter

Du följer och utvecklar ett systematiskt arbetssätt, dokumentation, regelverksefterlevnad och uppföljningar inom säkerhetsområdet, samt tar fram och håller i interna utbildningar. Dina uppgifter är bland annat:

  • Periodisk revision av interna dokument samt samordning av revisioner, granskningar och riskbedömningar
  • Genomförande av säkerhetsrelaterade kontroller, samt rapportering och dokumentation
  • Kontroll av personsäkerhet för SEK:s personal, fysiskt skydd och brandskydd samt övningssamordning vid krisövningar

Värt att veta

Du tillhör SEK:s CIO Office och samarbetar tätt med CSO, Risk- och Regelefterlevnadsfunktioner och har kontaktytor över hela vår organisation. Du arbetar sida vid sida med kunniga och engagerade specialister och vi tillsammans utgör en tillitsfull, leveransfokuserad och trygg organisation med korta beslutsvägar.

Vårt kontor ligger på Fleminggatan 20 i Stockholm och vi spenderar merparten av vår tid på kontoret, med ett flexibelt arbetssätt och distansarbete när det passar uppgiften.

Våra förväntningar

Du har ett stort intresse för säkerhet och vill utvecklas inom området. Vi söker dig med erfarenhet av en roll inom säkerhetssamordning och säkerhetsarbete, alternativt har en administrativ IT-inriktad arbetslivserfarenhet kombinerad med vidareutbildningar inom säkerhetsområdet. Det är meriterande om du har gått en säkerhetssamordnarutbildning.

Som person har du en mycket god förmåga att initiera, driva och koordinera, och förmågan att samarbeta med andra för att nå förståelse och gemensamma mål. Du är strukturerad, ser till detaljer och är noggrann i ditt arbete, samtidigt som du tar ett helhetsperspektiv och ett pragmatiskt förhållningssätt till hur du prioriterar ditt arbete.

Du är van att dokumentera på en detaljerad nivå, samt ta fram presentationsmaterial och förmedla information på ett lättillgängligt sätt.

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!