Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Skandia i Stockholm söker .NET-utvecklare Skandia i Stockholm söker .NET-utvecklare

Skandia i Stockholm söker .NET-utvecklare

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-08
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Som .NET-utvecklare (Fullstack) hos Skandia kommer du in i en spännande tid med fokus på ny teknik och automatisering!

På Skandia i Stockholm blir du en del av ett kundägt bolag som värderar sina medarbetare högt. Vi uppmuntrar intern rörlighet och ger stort utrymme för innovation och kompetensutveckling. Som .NET-utvecklare (Fullstack) tillhör du det team som utvecklar webbportalen för våra företagskunder. Teamet utmärker sig på Skandia med ett stort fokus på leverans av hög kvalité och intresse för nya, moderna IT-lösningar.

Ditt anställningserbjudande

  • Bli en del av ett företag med en familjär och hjälpsam kultur med stora möjligheter för dig att göra en intern karriär
  • Ett team med skickliga kollegor som motiveras av ny teknik och som i dagsläget utforskar molnlösningar
  • En chef som kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.

Dina arbetsuppgifter

Vi står just nu inför många intressanta tekniska utmaningar och du kommer tillhöra ett högpresterande team som jobbar med allt från kravförståelse, design, implementation och test i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.
Du kommer bland annat att:

  • Jobba med fullstack-utveckling med .NET och React
  • Delta i design av nya lösningar och bidra till en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
  • Jobba med par- och mobprogrammering för kontinuerlig kompetensutveckling inom teamet
  • Utforska nya tekniker/arbetssätt och se till att vi fortsatt befinner oss i framkant

Värt att veta

Du kommer tillhöra Skandia IT och ditt närmast team består av .NET-utvecklare, Mjukvaruarkitekt, Testare, Scrum Master och Produktägare. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi jobbar även med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Som utvecklare hos oss kommer du ha stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer. Därför ser vi att du är innovativ med en stark vilja att utforska, testa och implementera nya och kreativa lösningar. Du tar dig an ditt arbete med en lösningsorienterad inställning och trivs i en teknisk komplex miljö.

Vi söker dig med några års erfarenhet av Fullstack-utveckling med .NET och modernare frontend-utveckling så som Angular, React eller liknande. Du kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!