Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: API-utvecklare, Open Banking Tech-karriär på SEB: API-utvecklare, Open Banking

Tech-karriär på SEB: API-utvecklare, Open Banking

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som API-utvecklare inom Open Banking arbetar du med lösningar som är avgörande för SEB:s fortsatta utveckling!

Att arbeta som utvecklare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Open Banking är du en del av ett specialistteam som säkerställer hög kvalité på alla bankens API:er. Vår djupa kompetens utmärker oss i banken och här kommer du att lära dig allt inom både vårt område och moderna Open Banking-lösningar. Vi ser fram emot att välkomna dig till ett positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi inom Open Banking är involverade i några av SEB:s viktigaste strategiska initiativ då vi utvecklar den centrala plattformen för API:er på SEB, en plattform som används av alla utvecklingsteam på banken för att tillgängliggöra data och effektivisera processer. Vi stöttar även utvecklingsteamen med kompetens kring utveckling av API:er och säkerställer att dessa håller hög kvalité. Samtidigt utforskar vi ny teknik för att skapa framtidens API-lösningar.

Vår tekniska miljö är containerbaserad och inom teamet finns kompetens inom bland annat API:er, .NET, Angular, Azure DevOps och Google Cloud. Det här är ett område i förändring med många spännande initiativ för att modernisera och effektivisera vårt arbete. Du kommer kunna ta ansvar tidigt och påverka områdets utveckling med stöttning från kunniga kollegor.

 

Din framtida chef, Joachim Karlsson, beskriver arbetet på Open Banking så här:

"Som API-utvecklare inom Open Banking är ditt arbete viktigt för kollegor över hela banken och för våra kunder. Vi på SEB är övertygade om att vi med hjälp av högklassiga API:er kan skapa moderna och innovativa lösningar."

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Som utvecklare hos oss kommer du ha stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer. Därför ser vi att du är innovativ med en stark vilja att utforska, testa och implementera kreativa lösningar. Vidare trivs du i en bred roll med många kontaktytor där du har ett nära samarbete med både ditt närmaste team och andra kollegor i banken.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!