Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Java-utvecklare, Master Data Tech-karriär på SEB: Java-utvecklare, Master Data

Tech-karriär på SEB: Java-utvecklare, Master Data

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som Java-utvecklare inom Master Data Management på SEB får du en nyckelroll i resan mot en datadriven bank!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech Programme, är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom avdelningen Customer Lifecycle kommer du in i ett spännande skede där vi utvecklar SEB:s nya Master Data Management-plattform, en plattform i Java som samlar och tillgängliggör kunddata till kollegor internationellt över hela SEB. Här väntar en spännande vardag där du får arbeta med ny teknik, bidra med egna idéer och sätta din prägel på en av våra viktigaste lösningar inom Master Data!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Ett av SEB:s affärsmål är att bli en ännu mer datadriven bank och med hjälp av kvalitativ kunddata kunna erbjuda kunderna service i världsklass. Customer Lifecycle ansvarar för all kunddata inom SEB och säkerställer att den är tillgänglig för våra kollegor inom hela banken. Du utvecklar vår nya Master Data Management-plattform som tillgängliggör kunddata till våra kollegor via API:er, prenumerationer med Apache Kafka eller via SEB:s Data Lake.

Du arbetar med utveckling i backend med Java 11. Vi använder SQL som databas, OpenShift som containerteknologi och bygger pipelines i Jenkins. Här möter du alltså en modern teknisk miljö!

 

Din framtida chef, Martina Odebrant, beskriver arbetet på Customer Lifecycle så här:

"Välkommen till ett team som värdesätter innovation och vågar prova nytt för att hitta nya vägar framåt. Hos oss blir du en expert inom Java och samtidigt får en nyckelroll inom ett av SEB:s stora satsningsområden!"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig med ett genuint intresse för programmering och problemlösning. Hos oss bidrar ditt och vårt gemensamma arbete till hela bankens framgång och vi ser att du trivs med att ta ansvar för både detaljer och helheten. Du som är lösningsorienterad, tar stort ansvar och drivs av att bidra till något större kommer att trivas med oss.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!