Driven Java-utvecklare till SEB i Stockholm

Utveckla system som får en av Sveriges största banker och tech-organisationer att lyckas med sin affär!

Vårt DevSecOps-team bygger och levererar nästa generations lösningar för SEB. Vår leverans ligger i kärnan av hela banken och här möter du både snabbt tempo och riktigt skarpa, självgående kollegor där din individuella insats kommer göra skillnad för vår leverans. Taggar du till på möjligheten att leverera komplexa tjänster ser vi fram emot att höra om och hur du är rätt match för oss.

Om jobbet

Som Javautvecklare i team DMT arbetar du primärt med nyutveckling, med ansvar som spänner över:

Teamet jobbar med Java, Spring Boot och GoLang i backend, och Typescript, Angular och React i frontend, samt SQL och Firestore. För dig med kunskap och intresse för att utveckla fullstack och bidra till teamets frontendleveranser finns möjligheten att bredda rollen.


Vi erbjuder dig:

Ditt team och arbetsplats
Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management och ingå i ett team om sju utvecklare, en arkitekt, två testare, en Produktägare och en Scrum Master. Teamet ansvarar för helheten och driver utvecklingen av system och plattformar framåt tillsammans.

Vi är ett väldigt ärligt och transparent team och är inte rädda för att prata ur skägget om det är något som inte funkar eller något vi måste göra bättre. Med det sagt har vi roligt tillsammans , kan driva med oss själva och all feedback är konstruktiv och du behöver vara en person som trivs i en sådan miljö.

SEB tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på vårt kontor i Solna (Arenastaden) – Sveriges största kontorsbyggnad. Utöver 4 500 arbetsplatser rymmer våra nästan 100 000 (!) kvadratmeter gym, restauranger, cykelgarage, terrass åt nästan alla väderstreck och såklart det obligatoriska pingisbordet.