Frontendutvecklare till Feelgood, Stockholm

Utveckla gränssnitten som bidrar till ett friskare Sverige som frontendutvecklare hos det ledande hälsoföretaget Feelgood!

Feelgood arbetar varje dag för att skapa friska organisationer. Med över 8 000 företagskunder, hjälper vi idag över 1,2 miljoner anställda till en ökad livskvalité genom användarvänliga och tillgängliga digitala lösningar. Dessa används av allt från våra läkare och sjuksköterskor till organisationsutvecklare, ledare och HR hos våra kunder. Som frontendutvecklare kommer du utveckla våra webbapplikationer med ansvar över hela livscykeln.

Du kan läsa mer om vår utvecklingsfilosofi och verktygslåda vi använder här: https://feelgood.se/karriar/digital-utveckling

Vi erbjuder dig

Du välkomnas in till en modern utvecklingsverksamhet med tydliga ambitioner och mål. Förutom ett fokus på tekniken, lever vi som vi lär och sätter människans välmående i första rummet. I din ringhörna har du din chef Paul Cohen som tror (och vet!) att välfungerande team är mycket viktigare än individuellt duktiga utvecklare, och som ser misstag som en av de viktigaste grunderna i lärande. Vi erbjuder dessutom ett stort fokus på balans mellan arbets- och privatliv där din arbetsglädje värderas högt.