.NET utvecklare till Fora i Stockholm

Välkommen till ett självorganiserat och teknikorienterat team hos Fora där du utvecklar lösningar i Azure som .NET utvecklare!

Vi på Fora skapar ett enklare och tryggare arbetsliv för 4 miljoner människor genom våra tjänster. Just nu bygger vi mycket nytt från grunden och med hjälp av den senaste tekniken är vårt mål att bli än mer digitala. Ditt framtida team är Cloud Center of Exellence och här håller du och kollegorna tillsammans i pennan vad gäller design, arkitektur och teknikval. Med ett stort fokus på Azure Services kommer du modernisera våra applikationer och utveckla nytt för att vi ska möta våra kunders behov på bästa sätt.

Vi erbjuder dig

Anledningarna är många till varför vi tycker du ska börja hos oss och här nedan berättar en kollega om varför han trivs i rollen och hos Fora:

"För det första har jag ett underbart team med trevliga kollegor och vi har väldigt utvecklande och roliga uppgifter. För det andra är chefen en av de bästa jag haft och röjer hinder för att låta teamet fokusera på det vi tycker om. Dessutom investerar Fora mycket i mig som individ, vilket i sig är unikt, och det kommer med stora utvecklingsmöjligheter"

Som grädden på moset har vi även uppskattade personalförmåner som till exempel extra semesterdagar, sommartid och subventionerade luncher.