Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm

Teknisk IT-Support till Pagero i Stockholm

Arbetsgivare Pagero AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-22
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård

Som teknisk person i IT-Supporten hos Pagero får du en bred roll där du bl.a. kommer jobba med SQL och Integrationer!

Hos Pagero i Stockholm får du jobba innovativt och kundnära med support och utveckling i Pagero TMS. Det är ett ledande tekniskt system som är byggt i Java och som är framtaget för logistikbranschen med användare över hela världen!

VI ERBJUDER DIG

Pagero är ett företag som präglas av en entreprenörsanda och tillväxt. Du kommer vara en viktig del av vår förändringsresa som redan har kommit långt men som ständigt tar nya steg framåt. Här blir du en del ett varmt och familjärt företag som hela tiden uppmuntrar dig till utveckling och att du hela tiden ska växa som person och i din yrkesroll. Här erbjuds du också:

  • En varierad och flexibel roll med stort utrymme att sätta din egen prägel.
  • Ett team av kollegor som har ett starkt samarbete och som ser fram emot att du börjar.
  • Många olika och spännande tekniska utmaningar.
  • Kundkontakt med både svenska och internationella kunder.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Teknisk Support via Skype, mejl eller ärendehanteringssystem i 1st, 2nd och 3rd line.
  • Felsökning inom kod, databaser, integrationer, frakter, logistik, lastplanering och fakturor.
  • Projektledning av egna kundärenden.
  • Ta dig an en variation av tekniska utmaningar där vissa går att lösa inom några minuter och andra kan ta flera arbetsdagar.
  • Jobba teamnära där ni tillsammans löser många tekniska problem genom att samarbeta.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Pagero så jobbar över 250 personer, där ditt team består av fem erfarna och kompetenta personer som arbetar i nära samarbete. För rätt person finns det utmärkta utvecklingsmöjligheter!

Du sitter i moderna lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig med en teknisk inriktad eftergymnasial utbildning med ett stort tekniskt intresse. Du tilltalas av möjligheten att få ta ansvar och hitta lösningar på tekniska problem med varierad svårighetsgrad. Du vågar testa nya kreativa lösningar och ger inte upp när du möter ett komplext problem utan inspireras istället av utmaningen som det innebär.

Då våra kunder är internationella behöver du behärska så väl engelska som svenska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet Oracle, SQL och av systemutveckling i JavaEE och/eller Qlickview kommer detta att komma väl till pass i denna roll.

Pagero AB

Pagero TMS, som är en del av Pagero Group, är en ledande SaaS (Software-as-a-Service) leverantör för globala logistiklösningar med fokus på utveckling av transporthanteringssystem (TMS). Det är komponenter som stöder hela upphandlingsprocessen, t.ex. kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalys och attestering.

Pagero Group levererar molntjänster till globala företag för att automatisera processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay. Pageros kompetens inom logistik och med sin mjukvara Pagero TMS är det som attraherar kunderna.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!