Rekrytera inom Data Analytics
Testledare till Svensk Exportkredit Testledare till Svensk Exportkredit

Testledare till Svensk Exportkredit

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lunchförmån Lunchförmån
Livspussel Livspussel
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Svensk Exportkredit i Stockholm söker dig som vill ha en bred roll inom testledning!

Har du erfarenhet av att arbeta med test och vill ta ett nästa steg? Som Testledare hos SEK i Stockholm deltar du i vår IT-organisations projekt och planerar, driver och utför test för att säkerställa kvaliteten i våra system och utvecklingsprojekt.

VI ERBJUDER DIG

  • Att arbeta med flera projekt och team parallellt, och lära känna vår organisation genom ditt engagemang i testarbetet
  • Konkurrenskraftiga förmåner i ett bolag där din kompetens värderas högt
  • En stor IT-organisation i det lilla bolaget, där en stor del av vår IT-utveckling bedrivs in-house

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testledare arbetar du med att planera och utföra testaktiviteter beroende på projektens olika förutsättningar. I och med att du jobbar mot flera olika team och projektmål är din roll bred och kan utöver testplanering även innefatta testande. Du identifierar de tekniska förutsättningarna och behoven i projekten med din tekniska förståelse.

Dina uppgifter är bland annat att:

  • Ta fram testplaner och testfall
  • Säkerställa att kravspecifikationer är testbara
  • Leda, koordinera och utföra testaktiviteter
  • Följa upp och rapportera testresultat

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I denna roll tillhör du vårt projektkontor. Vi är en central grupp som består av testledare, kravanalytiker och projektledare. Vi arbetar mot SEK:s hela verksamhet i både större och mindre projekt. I dagsläget är vi 6 testledare.

Just nu jobbar vi på distans men framåt ser vi en stor flexibilitet i distansarbete, där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar på distans.

MER OM DIG

Erfarenhetsmässigt har du jobbat med test och har en god förståelse för systemutveckling och praktiskt testarbete, gärna med fokus på system- och integrationstester. Erfarenhet av bank och finans är viktigt för oss – hos oss möter du komplexa systemmiljöer inom in/utlåning, compliance och risk. Vi ser gärna att du kommer från IT-hållet och innan din test-karriär har en bakgrund som utvecklare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift flytande.

Vi jobbar med Jira, Confluence och Zephyr och erfarenhet inom detta är meriterande. Även kunskap inom testautomatisering är ett plus.

Du samarbetar och kommunicerar effektivt med andra för att driva ditt och ert gemensamma arbete framåt. Vidare tar du dig an komplexa problem med ett lösningsorienterat och analytiskt arbetssätt och arbetar med engagemang och beslutsamhet.

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!