Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Toyota i Mjölby söker systemutvecklare Toyota i Mjölby söker systemutvecklare

Toyota i Mjölby söker systemutvecklare

Arbetsgivare Toyota Material Handling
Placeringsort Mjölby
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-03
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik

Vill du arbeta med moderna tekniker inom IoT? Sök då rollen som systemutvecklare till Toyota i Mjölby!

Hos oss på Toyota Material Handling ges du möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Vi har flera spännande projekt på gång där du bland annat erbjuds att få vara med på en digitaliseringsresa för våra uppkopplade fordon. Du kommer tillsammans med ditt närmsta team ansvara för utvecklingen av Toyotas Fleet Management System där ni realiserar industriell IoT (Internet of Things) för uppkopplade fordon.

Ditt anställningserbjudande

Hos Toyota Material Handling får du en varierande och händelserik vardag samtidigt som du arbetar på en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Här erbjuds du stora möjligheter att utvecklas vidare i din karriär!

Dessutom erbjuds du även:

  • Ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan påverka arbetet och ta stort ansvar
  • Tillfället att arbeta nära slutprodukten med ny teknik med ett stort fokus på nyutveckling
  • End-to-end ansvar för utveckling inom IoT med nya, innovativa komponenter som vunnit flertalet priser
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss på Toyota Material Handling kommer du tillsammans med ditt team och andra team inom R&D-funktionen ansvara för utvecklingen av nästa generations Fleet Management-system för truckar. Systemet är en microservice-applikation i Microsoft Azure som utvecklas i C# och med datalagring i MongoDB. Slutprodukten har ett webbaserat gränssnitt utvecklat i ReactJS, och det finns även mobilappar. Just nu ligger ett flertal spännande projekt i närtid och i din roll kommer du bland annat:

  • Vara en del av ett team som ansvarar för ett antal microservices i vår Microsoft Azure-applikation, hela vägen från frontend till backend och datalagring
  • Utveckla en modern Microsoft Azure-applikation med tekniker som IoT Hub, Device Provisioning Service och Service Bus
  • Innovera och testa nya lösningar tillsammans med teamet och övriga R&D-funktioner

Värt att veta

Du kommer att ingå i Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 220 personer där omkring 50 arbetar inom mjukvaruutveckling. I ditt närmsta team arbetar idag sex mjukvaruutvecklare. Arbetet sker agilt i 3-veckors sprintar. Teamets arbete styrs och prioriteras av en produktägare. Teamet samarbetar med ett testteam och tre andra utvecklingsteam. Du kommer att arbeta på produktionsanläggning i Mjölby. Toyota erbjuder deras medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. På anläggningen arbetar idag omkring 2500 personer. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har jobbat ett antal år med mjukvaruutveckling. Samarbete med andra kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att leverera en god slutprodukt. Vidare har du ett brett tekniskt intresse som bidrar till din goda problemlösningsförmåga. Slutligen är du noggrann och bidrar gärna med egna förslag på lösningar.


Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av C# i backend. Därtill har du även kunskap kring frontend-utveckling, gärna med komponentbaserade bibliotek såsom ReactJS och/eller Angular. Har du kunskap kring molnbaserade system, som t.ex. Microsoft Azure eller AWS, samt kunskap om eller erfarenhet av IoT och/eller mikroservicearkitektur är det ett plus.

Toyota Material Handling

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden, är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att våra kunder i Europa får produkter av yttersta kvalitet, som möter deras specifika behov.

Vår svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I vårt Special Products Center specialanpassar vi utformningen och tillverkningen av våra produkter för att möta våra kunders individuella behov.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!