Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
UI / UX Designer Palette Software, Stockholm UI / UX Designer Palette Software, Stockholm

UI / UX Designer Palette Software, Stockholm

Arbetsgivare Palette Software
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Design och UX
Sista ansökningsdag 2022-02-12
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
6 v semester 6 v semester
Gym på kontoret Gym på kontoret

Ta täten i designstrategi och användarupplevelse för våra digitala produkter!

För dig som vill ta ett nästa steg i en ledande och drivande roll inom både UI och UX kommer du här in i en tid av förändring och stora satsningar. Hos oss på Palette Software har du en avgörande roll i vårt fortsatta design- och UX-arbete för våra digitala produkter och är drivkraften bakom hur vår produktportfölj ser ut och upplevs. Du säkerställer att användarupplevelse och design genomsyrar vårt löpande utvecklingsarbete och sätter våra grafiska system i tätt samarbete med våra produktägare.

VI ERBJUDER DIG

  • Korta beslutsvägar och en tydlig vision framåt – vi satsar på vår kund- och användarupplevelse och här finns både viljan och resurserna
  • Ett förmånligt och tryggt erbjudande och en arbetsgivare som värderar balans mellan arbete och annat viktigt i livet

Vi håller dessutom hus i ett av Stockholms trivsammaste kontor centralt i Stockholm på Torsgatan.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som UI/UX-Designer har du en bred roll där du ansvarar och visionerar för användarupplevelsen och designarbetet i våra produkter. Du samarbetar tätt med utvecklarna för att ta fram designkomponenter och ser till att användarupplevelse och design efter användarbeteenden genomsyrar den löpande utvecklingen. Detta innebär att du bland annat:

  • Arbetar med både operativ design och kundbeteendeanalys
  • Sätter upp wireframes och prototyper samt bygger och strategiserar komponentbibliotek och designsystem
  • Användartestar, användarintervjuar och kravanalyserar, samt sätter upp strategier för att samla och arbeta med användarinsikter och kunddata

Du utgör även beställare och projektledare mot externa UX-partners.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du utgör en avgörande del av våra två produktutvecklingsteam och arbetar tvärfunktionellt över båda teamen. Teamen består av ca 15 utvecklare och respektive produktägare och vi trivs som bäst i att jobba tillsammans mot gemensamma mål, och dela med oss av åsikter, kunskap och idéer.

Våra grupper består av både kollegor som varit med oss länge, och nya tillskott till oss. Det vi har gemensamt är att vi trivs i att samarbeta och hjälpas åt för att göra både oss själva och våra produkter bättre. Vi sitter helst tillsammans på kontoret på Torsgatan, men har en flexibilitet i remote-arbete.

MER OM DIG

Du har en bakgrund inom UI och UX och är en erfaren designer som är trygg i hantverket och vill ta ett nästa steg. Vi ser mycket gärna att du arbetat med affärssystem, B2B-applikationer eller direkt mot slutkund i B2C-produkter.

Som person är du både nyfiken och innovativ och driver dina initiativ framåt. Du motiveras av att arbeta mot större målsättningar, och tar ansvar för att nå resultat. I och med att dina uppgifter är varierade ser vi att du är flexibel och anpassar dig till nya förutsättningar. Du motiveras av samarbete och arbetar gärna med andra mot gemensamma mål.

Palette Software

Palette Software erbjuder två produkter, Palette och Centsoft, för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay med integrering till affärssystem som matchar olika typer av verksamheter. Vi grundades 1993 i Stockholm och har idag egna kontor i Danmark, Finland, Norge, Sverige och USA. Vi har i dagsläget över 2500 kunder och mer än 400 000 användare av Centsoft och Palette globalt.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!