Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Webbutvecklare till SVT Play i Stockholm Webbutvecklare till SVT Play i Stockholm

Webbutvecklare till SVT Play i Stockholm

Arbetsgivare SVT
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-02
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Vill du jobba med Sveriges mest använda och omtyckta streamingtjänst? Välkommen som webbutvecklare till SVT play i Stockholm!

Under en vecka har SVT Play nästintill 50 % av Sveriges befolkning som besökare. Här blir du del av ett sammansvetsat och agilt team som är måna om att alla medlemmar är med och påverkar! I rollen har du stora möjligheter att utvecklas vidare som webbutvecklare.

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på SVT Play får du en varierande och händelserik vardag samtidigt som du arbetar på ett av Sveriges mest kända varumärken. Det är en spännande tid att komma in då allt fler människor konsumerar tv online.


Dessutom erbjuder vi dig:

  • Arbeta i nära samarbeta tillsammans med teamet som präglas av en stark gemenskap. Teamet arbetar ofta med mobbprogrammering och besitter en gedigen kunskap och erfarenheten inom fullstackutveckling, tillgänglighet och streaming
  • Att innovera och testa ny teknik och nya lösningar på våra regelbundna återkommande hackarfredagar och tekniksprintar!
  • Sist men inte minst; hos SVT får du en trygg och unik arbetsgivare med ett meningsfullt Public Service-uppdrag och högt engagemang bland sina anställda

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som webbutvecklare kommer du att arbeta med React.js, Node.js och TypeScript. I teamet ligger fokus på videospelarlösningen och frågor kopplat till den. Du arbetar med både med livestreamat-material och VOD (video-on-demand). SVT Plays videoformat är HLS och DASH. I teamet får du möjlighet att både utveckla nya, spännande koncept samtidigt som ni underhåller den befintliga lösningen, löser buggar och optimerar tittarupplevelsen.

I ditt dagliga arbete kommer du bland annat:

  • Utveckla en modern webbspelare där du i din roll har stora möjligheter att komma med egna tankar och idéer
  • Arbeta med teknik i framkant
  • Arbeta i nära samarbeta med andra funktioner inom SVT för att säkerställa en webbspelare i världsklass!

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra Spelarteamet, ett av fem team som jobbar praktiskt med SVT Plays plattformar. Idag består de av fem personer; en produktägare, tre utvecklare och en test- och kvalitetsansvarig. Förutom webbvideospelaren (som används av alla SVT:s tjänster) har teamet också hand om uppspelningen på Chromecast och Google Home. Teamet fokuserar mycket på experiment och mätbarhet. På SVT Play arbetar de i t.ex. i nära samarbete med Play Webb som har hand om play.se, Video core som kodar video och DataOps som sköter vår interna mätning. Du uppmuntras till att vara kreativ och dela med dig av idéer och förslag. Hos oss är det viktigt att du har kul på jobbet och vi strävar efter att alla ska trivas och må bra! SVT sitter centralt i SVT-huset på Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

I den här tjänsten söker vi dig som kan utmana oss med nya perspektiv! Du har en god förståelse för modern utveckling och ett stort teknikintresse. Personlighetsmässigt har du lätt för samarbete tillsammans med andra, är nyfiken och strävar efter att utvecklas. Du är kreativ och bidrar gärna med egna idéer och förslag. Teknikmässigt har du tidigare erfarenhet och kunskap inom React.js-utveckling och Node.js. Har du även erfarenhet av HLS och DASH ses det som en fördel. Vi ser gärna att du dessutom har ett brinnande intresse för streaming, ljud och bild.

SVT

SVT är ett public service-företag vars uppdrag vilar på en demokratisk idé. Vårt mål är att erbjuda ett utbud som engagerar, underhåller och berikar - för alla åldrar och intressen. Under vårt tak finns över 120 olika yrkesroller och vi har hela kedjan från idé till produktion och distribution. Vår verksamhet bedrivs självständigt och oberoende i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället. Vi finansieras genom en public service-avgift som samlas in via skattsedeln. Det är alltså du och alla andra som är de verkliga ägarna. Vi vill bidra till ett Sverige där alla är mer nyfikna och insatta. Det kräver att vi ger medarbetarna rätt förutsättningar att kunna lyckas. SVT ska vara en arbetsplats där var och en får chansen att utvecklas, hitta gemenskap och trivas. Vi är övertygade om att en bredd av erfarenheter, kunskaper och bakgrunder hos våra medarbetare är en förutsättning för att vi ska uppfylla vårt uppdrag att vara till för alla i Sverige. Som anställd har du rätt till tjänstepension, fri sjukvård, friskvårdsbidrag och kollektivavtalade förmåner vid föräldraledighet. Och framförallt blir du en del av något större - vårt viktiga uppdrag.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!