IT-rekrytering Linköping

Rekrytera rätt digitala specialister och ledare i Linköping

Letar du efter IT-talanger, digitala specialister eller chefer i Linköping? Då har du kommit helt rätt! Ada Digital är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag med fokus på IT-rekrytering i Linköping och närliggande områden. Vi hjälper dig med rekrytering och konsultuthyrning Tech, Data & Analytics, Digital Commerce, IT-säkerhet och Digital Management.


I och med den accelererande närheten mellan IT och affärsverksamheten samt den ökande takten av tekniska förändringar, är det viktigare än någonsin att locka till sig specialister som är snabblärda, flexibla, nyfikna och villiga att omfamna förändringar. Samtidigt står IT-branschen inför en påtaglig kompetensbrist, och många företag kämpar med att locka och anställa den kompetens som krävs för att driva digital affärsutveckling.

Flexibel IT-rekrytering i Linköping

Ada Digital växte fram ur en frustration över en homogen tech-bransch. Utan mångfald, med utdragna processer och en ofta förlegad syn på IT-kompetens och digitalisering. Vi såg helt enkelt att det gick att göra bättre! Och vet att för att lyckas med IT-rekrytering idag så behöver vi jobba på ett helt annat sätt än tidigare. Tänka om helt. Och göra tvärtom.

Därför använder vi en flexibel och insiktsdriven metodik i vår sök- och rekryteringsprocess. Genom att hela tiden justera och anpassa oss i realtid strävar vi efter att framhäva det unika i varje rekrytering och konsultuppdrag. På detta sätt bidrar vi tillsammans med våra kunder till att skapa en mer hållbar Tech-bransch, där vi effektivt utnyttjar den fulla potentialen på arbetsmarknaden. Vi skapar varierade team som inte bara främjar innovation utan även ger nya perspektiv för affärsutveckling. Det spelar ingen roll om det handlar om en permanent anställning eller att tillsätta en interimskonsult eller interimschef.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din nästa IT-rekrytering eller konsultlösning i Linköping eller närliggande platser? Ta en titt på våra lediga IT-jobb för att se vilka företag vi samarbetar med just nu. Eller kontakta oss så tar vi ett närmare snack om hur vi kan hjälpa just din verksamhet framåt!

Anlita Ada Digital