Publicerat

Utvecklare inom .NET / C# till Lindinvent i Lund

Som Systemutvecklare inom .NET / C# får du jobba med framtidens IoT-lösningar inom PropTech! Välkommen till Lindinvent i Lund.

Som vår nya systemutvecklare inom .NET får du chansen att arbeta med den senaste tekniken inom PropTech, där det kommer vara fokus på nyutveckling i de senaste versionerna av .NET och C#. Här får du stora möjligheter att påverka din roll och bidra med innovativa lösningar, där ditt jobb kommer påverka många människors arbetsmiljö över hela norra Europa!

Vi drivs att ligga i absolut framkant vad gäller energieffektiva lösningar för innemiljö med minsta möjliga miljöpåverkan då hållbarhet är av strategisk vikt för vårt företag. Vi sätter en ära i att vara hållbara och verkar för ett bättre klimat - både inomhus och globalt.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Lindinvent erbjuds du, förutom bra inneklimat så klart, bra förmåner i form av kollektivavtal, ATF och friskvårdsbidrag. Hos oss ser vi vår personal som den absolut viktigaste resursen och därför erbjuder vi vinstdelning till alla anställda. Vi tror starkt på att det är samarbetet som driver resultatet. Som om det inte vore nog så har vi också obegränsat med kaffe, te och frukt på kontoret!

Du erbjuds också: