IT-rekrytering Umeå

Rekrytera och hyr IT-specialister och chefer i Umeå

Behöver du rekrytera IT-specialister eller chefer till ditt IT-team i Umeå? Då har du hittat rätt! Ada Digital är din innovativa kompetenspartner inom IT och digital utveckling och antar gärna utmaningen att hitta rätt personer till just din organisation. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan ta din IT-rekrytering i Umeå till nästa nivå!

Vi upplever just nu ett ökat tryck inom på IT-rekrytering i både Norrbotten och Västerbotten. Det bubblar i regionen. Kopplat till de enorma satsningar som görs inom den gröna omställningen och Industri 5.0 – vilka förväntas skapa tusentals arbetstillfällen och gröna IT-jobb de kommande åren.

Din verksamhet kanske rent av befinner sig i en spännande tillväxtfas eller står inför en förändringsresa i detta nu? Samtidigt som du har utmaningar att hitta rätt IT-specialister till verksamheten?

Modern och träffsäker IT-rekrytering

Oavsett om du behöver rekrytera eller hyra in en programmerare, IT-chef, förändringsledare, interimschef eller UX-designer kan vi på Ada Digital hjälpa dig. Vi är ett rekryteringsföretag som förutom IT-rekrytering också erbjuder konsultuthyrning samt lösningar inom interim till både små och stora företag i Umeå och närliggande platser.

Våra rekryterare har lång erfarenhet av att jobba brett inom hela IT -området. Över hela landet. Med fokus på våra specialistområden: Tech, Data & Analytics, Digital Commerce samt IT Security.

Redo att påbörja din nästa IT-rekrytering? Hör av dig så ser vi till att hitta rätt lösning för just din verksamhet. Nyfiken på vilka arbetsgivare vi samarbetar med just nu runt om i landet? Kolla in våra lediga IT-jobb!

Kontakta oss här