Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2021-11-06
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Vill du arbeta med SEB:s digitala transformationsresa? Välkommen som Produktägare till Digital Enablers på SEB!

Att arbeta som Produktägare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom avdelningen Digital Enablers arbetar du med strategiska initiativ och är en central del av SEB:s förändringsresa mot en ännu mer digital bank. Du kommer etablera ett stort kontaktnät som spänner globalt över alla kundsegment. Hos oss utvecklas du inom både produktutveckling och ledarskap, och ditt bidrag kommer få stor effekt i hela banken och för SEB:s kunder!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Produktägare inom Digital Enablers arbetar du tvärfunktionellt och innovativt med utveckling av SEB:s digitala tjänster. Vi ansvarar för globala digitala tjänster och lösningar som berör alla SEB:s kunder, från privatkunder till internationella företagskunder. Du arbetar nära SEB:s utvecklingsteam med att identifiera kunders behov, initiera digitala lösningar och säkerställa att lösningarna realiseras med hög kvalité.

Vi som tillhör Digital Enablers trivs på jobbet och vår kultur kännetecknas av öppenhet och transparens i arbetet med stort fokus på att leverera värde i allt vi gör. Vi tror på samarbete och här finns ett coachande och tillåtande ledarskap.

 

Din framtida chef, Anouschka Hilversum Lundqvist, beskriver arbetet på Digital Enablers så här:

"Du som har en stor passion för digital utveckling och ledarskap, kan vänta dig en spännande och varierad vardag hos oss. Vi arbetar brett och utåtriktat i en rolig miljö i resan mot en ännu mer digital bank"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig som motiveras av att driva förändring i en komplex miljö. Du är en lagspelare och ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. I rollen har du många kontaktytor och därför tror vi att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att samarbeta med andra.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!